VIDEO: Při riskantním manévru poškodil žluté auto. Policie hledá majitele

ČESKOKRUMLOVSKO – Policisté z Českého Krumlova vyšetřují dopravní nehodu, k níž došlo na začátku srpna mezi Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem. Riskantní manévr při předjíždění se nevyplatil řidiči, který se dostal do nebezpečné situace, při níž poškodil žluté auto. Policisté mají záznam z palubní kamery vozidla jedoucího za poškozeným vozidlem žluté barvy a žádají případné další svědky o další informace k nehodě.

Jak uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík, k nehodě došlo 3. srpna 2022 v době před třetí hodinou odpolední na silnici první třídy číslo 39 v blízkosti křižovatky se silnicí druhé třídy číslo 155 ve směru od Českých Budějovic na Český Krumlov. „Dosavadním šetřením se policistům nepodařilo ztotožnit vozidlo žluté barvy, které bylo při dopravní nehodě poškozeno,“ sdělil Šupík.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Z tohoto důvodu policisté žádají případné svědky o pomoc. „Pokud jste v uvedené době projížděli místem dopravní nehody a měli případně ve vozidle zapnutou palubní kameru, sdělte své poznatky policistům na Územním odboru Český Krumlov, Dopravní inspektorát, Tovární 165, Český Krumlov, případně na telefonním čísle 974 232 250 nebo na lince tísňového volání 158,“ žádá policejní mluvčí.