Dokument o Chinaski vás vezme za oponu hudebního úspěchu

VIMPERK – Hudební úspěchy, vyprodané koncerty, úspěšná alba. Myslíte si, že to hudební skupině stačí ke štěstí? A co když má úspěch i svou stinnou stránku? Hádky, deprese a rozpady přátelství. Nahlédněte za oponu hudebního pozlátka s dokumentem Chinaski: Každej ví kulový. Třeba změníte názor.

Hlavní aktéři Michal Malátný a František Táborský před vámi nic tajit nebudou. Své pocity a rozhodnutí popisují bez obalu. Na pozadí hudebních úspěchů, vyprodaných koncertů, vydání úspěšných alb a desítek rádiových hitů, byly také deprese, hádky i rozpady přátelství. Zjistíte také, jak se vyrovnali se smrtí kapelníka Pavla Grohmana. Cenným svědectvím přispějí bývalí i současní manažeři Milan Pešík, Hana Petřinová, Marcel Vyšín, nebo Ladislav Vajdička.

Režie časosběrného a nebývale otevřeného dokumentu Chinaski: Každej ví kulový, který vznikal pět let, se ujal režisér Pavel Bohoněk. Jaký názor mají na kariéru skupiny muzikantští kolegové David Koller a Petr Janda, nebo herec Zdeněk Svěrák? To zjistíte 3. září od 20 hodin v sále Městského kulturního střediska ve Vimperku.