V Třešti se už 100 let hraje fotbal. Přijďte v sobotu oslavit s fotbalisty jejich výročí

TŘEŠŤ – Velké oslavy u příležitosti 100 let založení fotbalového oddílu propuknou v Třešti v sobotu 3. září. Návštěvníci se mohou těšit na pestrý celodenní program, kde si to své najdou všechny věkové kategorie.

Akce Fotbalové století v Třešti se koná v areálu fotbalového hřiště TJ Slavoj Třešť. Návštěvníky čeká exhibiční zápas Arabela Teamu celebrit, který se utká s osobnostmi Třeště. Kromě nich se po fotbalovém trávníku proběhnou i hráči a hráčky místního klubu všech věkových kategorií. V programu dále vystoupí děti základní a mateřské školy a nejmenší návštěvníky přijde pobavit Michal Nesvadba.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Večer od 19:30 pak odstartuje koncert, kde vystoupí Vojtaano, Robin Mood či kapela Terestial, a celodenní program zakončí ohňostroj. Pro děti bude během dne k dispozici řada aktivit, jako skákací hrad, živý fotbálek, malování na obličej, ztřeštěná keramika, stolní fotbálky či X box.

Bohaté občerstvení včetně piva zajistí restaurace Svět. A pokud jste nestihli do konce srpna levnější vstupné, zakoupíte ho přímo na akci za 290 korun. Děti do 10 let mají vstup zdarma.