Hromadná nehoda na dálnici D1 u Brna: Bourala čtyři osobní auta

BRNO – Ve středu před devátou hodinou ráno se stala na 199. kilometru dálnice D1 u Tuřan nehoda čtyř osobních aut, která zůstala v levém pruhu. Tři lidé se zranili včetně dítěte.

Provoz na 199. kilometru dálnice D1 komplikovala ve středu ráno dopravní nehoda ve směru na Prahu. Tři zraněné lidi měli v péči záchranáři. „V souvislosti s hromadnou nehodou jsme ošetřili celkem tři pacienty. V jednom případě to bylo dítě, které se zranilo lehce, a po ošetření jsme ho převezli k další péči na chirurgii do Dětské nemocnice. Ošetřili jsme také středně těžce zraněnou ženu, kterou jsme převezli do fakultní nemocnice. Ještě jsme tady měli v péči jednoho pacienta, toho jsme po ošetření nechali na místě,“ popsala mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Uniklé provozní zasypali sorbentem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.