Muž se zipem od bundy snažil vysvobodit ženu uvězněnou v dopravní značce

BRNO – Mysteriózní zápletku museli ve čtvrtek večer řešit strážníci na Hlinkách. Muž se zde pomocí zipu snažil vysvobodit ženu z dopravní značky, kde dle něj byla uvězněná. Kvůli jeho psychickému stavu byl převezen do nemocnice.

Svědkyně nahlásila na linku 156 počínání muže, který stál uprostřed nástupního ostrůvku a pomocí zipu u bundy se snažil rozříznout dopravní značku. Strážníkům vysvětlil, že je uvnitř uvězněná žena, která volá o pomoc. První se snažil ze značky odstranit nálepku, aby se dostal dovnitř. Poté si vzal na pomoc zip, veškeré jeho snahy ale byly marné. „Trpělivě jsme mu vysvětlovali, že do značky se opravdu žádná osoba nevměstná, osmatřicetiletý muž byl ale přesvědčen o opaku a nadále nás prosil, abychom dívku vytáhli ven,“ popisuje tisková mluvčí Markéta Skřivánková. Provedená dechová zkouška vyvrátila přítomnost alkoholu v těle, nebylo však možné vyloučit požití drog. Vzhledem k jeho psychickému stavu přijeli zdravotníci, kteří ho za asistence hlídky převezli do nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.