Kvůli Dnům NATO pojedou do Mošnova extra vlaky z Prahy, Brna i dalších měst

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ – Víkend od 17. do 18. září 2022 bude na Letišti Leoše Janáčka v Mošnově patřit přehlídce Dny NATO. V souvislosti s akcí dnes odpoledne na letišti přistál například tradiční bombardér B-52. V pohotovosti jsou také České dráhy, které chystají posílení vlakové dopravy na letiště.

Expresní přímé spoje vypraví České dráhy do Mošnova z Prahy, Brna a Olomouce. Posíleny mají být také regionální vlaky z Bohumína, Opavy a Ostravy. Některé dálkové vlaky budou mimořádně stavět i v nedaleké Studénce, a to včetně Pendolina a mezinárodních rychlíků.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Z hlavního města vyrazí do Mošnova mimořádný vlak, který vyjede v 6,05 hodin z hlavního nádraží. Do Mošnova by měl vlak dojet před 10,00 hodinou. Z Brna bude vypraven přímý vlak s odjezdem z hlavního nádraží v 7,57 hodin. Do Mošnova přijede krátce po 10,00 hodině.

Další zvláštní vlak pojede i z Olomouce. Odjíždět bude v 8,00 a do Mošnova přijede po 9,00 hodině. Stejné vlaky pak povezou cestující zpět do výchozích destinací.

Kvůli zvýšenému zájmu o cestu do Mošnova není dobré čekat s nákupem jízdenek na poslední chvíli. Některé přímé spoje jsou totiž podle informací Českých drah už téměř vyprodané.