Vyrazte za zábavou a soutěžemi na Den Černé hory

TRUTNOVSKO – Už tuto sobotu na vás čeká v Krkonoších program, při kterém se budou bavit děti i dospělí. Budou připraveny atrakce Dětského parku Kabinka, trampolíny, šlapací káry, výtvarné dílny a mnoho dalšího. Svou exhibici předvede Petr Kraus, který je trojnásobným Mistrem světa v bike trialu.

V sobotu odstartuje program Dne Černé hory v 10 hodin. Lidé se na ni dostanou z Janských Lázní kabinkovou lanovkou Černohorský Express. Po celý víkend 17. a 18. září mají děti do 12 let kabinkovou lanovku zdarma. S 50% slevou vyjedou na Černou horu všichni ostatní.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„U horní stanice kabinkové lanovky budou mít děti po celý den zdarma k dispozici 7 atrakcí Dětského parku Kabinka včetně nejvýše položené lezecké stěny, bungee trampolín, šlapacích kár, či slack line parku. Můžou se také vyřádit ve výtvarných dílničkách, naučí se, jak skládat kameny při stone balancing workshopu, a ti odvážnější si vyzkouší i paddleboardy na retenční nádrži,“ láká na akci za pořadatele SkiResort ČERNÁ HORA Zina Plchová.

Celý den bude proložený soutěžemi pro děti i dospělé o atraktivní ceny v hodnotě víc než 20 tisíc korun. Perličkou Dne Černé hory bude exhibice RedBull jezdce Petra Krause, který je trojnásobným Mistrem světa v bike trialu a pětinásobným Mistrem České republiky.

Další informace o akci naleznete zde.