Řidiči, do této ulice se nějakou dobu nedostanete

TRUTNOVSKO – Do ulice nebude umožněný vjezd ani výjezd, všichni motoristé by také měli dát pozor na přechodné dopravní značení. Bude zapotřebí parkovat v jiné ulici a řídit se pokyny pracovníků stavby. Další uzavírka je totiž naplánovaná na závěr září.

Od úterý 20. září dojde k opravě druhé poloviny vozovky v Žirči, části města Dvůr Králové nad Labem. Konkrétně se jedná o úsek od křižovatky u „Kaple Nejsvětější Trojice“ na konec Žirče ve směru Hřibojedy. Práce proběhnou ve dvou dnech, nejprve se stavbaři pustí do odfrézování vozovky, následně budou pokládat asfalt. „V této souvislosti žádáme zejména rezidenty, aby během úterý 20. září a středy 21. září v tomto úseku neparkovali svá vozidla a počítali s možností, že z důvodu vytvrdnutí nového povrchu komunikace nebude do této ulice umožněn vjezd ani výjezd,“ dodává za město Jan Skalický.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.