Konec přebíhání mezi budovami: Nemocnice Bohumín chystá změny!

BOHUMÍN – Centrální recepce s příjmem, interní a chirurgická ambulance, sádrovna, rentgen a ultrazvuk. Tato odborná pracoviště Bohumínské městské nemocnice se zhruba do měsíce přesunou na nové společné místo.

Novostavbu ambulantního pavilonu za více než 60 milionů korun docení nejen zdravotnický personál, ale především samotní pacienti, kteří dosud museli přebíhat mezi několika budovami. Celá akce bude dokončena v průběhu října.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Do výstavby moderního traktu se v Bohumíně pustili loni v srpnu. „Aktuálně na místě probíhají dokončovací práce v podobě pokládky podlahových krytin a instalace nábytku, přístrojů a dalšího vybavení,“ potvrdila mluvčí města Jana Končítková.

Pro pacienty bude nově k dispozici příjemná čekárna s centrální recepcí a vyvolávacím systémem, který jim určí, do které ordinace budou přicházet. Kromě ambulancí tu lidé najdou i zákrokový sálek a prostory pro endoskopické výkony.

Uvolněná místa v dalších budovách využije nemocnice k navýšení kapacit, například pro laboratoře či další ambulance.