V divadelním dramatu zažijete i střelbu!

PÍSEK –  Při brutálním útoku na dům policisty Dennyho je zraněn jeho syn. Kam povede jeho cesta plná pomstychtivosti a zaslepenosti? A jak mu pomůže jeho parťák? To uvidíte v dramatu Deštivé dny, během něhož zazní na jevišti i střelba!

Příběh dvou policistů z Chicaga je plný násilí, šokujících zvratů, ale i lásky a sebeobětování. Denny a Joey se znají od malička a dnes spolu jezdí v hlídkovém autě. Denny má ženu, děti i dům. Joey je ovšem sám, má problémy s pitím a nad vodou ho drží právě parťák a jeho rodina. Co se však stane, když je letitý řád věcí narušen tím, že někdo zaútočí na Dennyho dům a vážně zraní jeho syna? Denny začne po pachateli pátrat na vlastní pěst a stále víc propadá pomstychtivosti. Ve své zaslepenosti se však stává nebezpečím nejen pro pronásledované zločince, ale i pro nevinné lidi, včetně těch nejbližších. Události nabírají tempo a tragické rozuzlení se zdá být neodvratné. A déšť vytrvale padá.

Nenechte si ujít drsný chlapský příběh, ve kterém se střílí, je plný ostrých slov, agrese, ale i citu, něhy a lásky. V hlavních rolích Deštivých dnů se v Divadle Fráni Šrámka v Písku představí 3. října v 19 hodin Richard Krajčo a David Švehlík.