Vážná nehoda dvou aut poblíž Černé Hory na Blanensku: U nehody přistál vrtulník

BLANSKO – V pondělí po třetí hodině odpoledne se stala na silnici I/43 poblíž Černé Hory na Blanensku vážná nehoda dvou osobních aut.

Vážná nehoda dvou osobních aut uzavřela v pondělí odpoledne silnici I/43 u Černé Hory na Blanensku. Hasiči museli z vraku auta asi dvacet minut vyprošťovat jednoho ze zraněných. Pro těžce zraněného muže přiletěl vrtulník a transportoval ho na urgentní příjem do Fakultní nemocnice Brno. „Těžce zraněnou ženu převezla sanitka na urgentní příjem do brněnské nemocnice U svaté Anny. Třetího zraněného záchranáři se středně těžkým poraněním převezli do Vojenské nemocnice v Brně,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Podle prvních informací policistů nehodu zavinil jeden z řidičů nesprávným způsobem jízdy. Okolnosti nehody policisté stále vyšetřují. Předběžný odhad škody je přibližně půl milionu korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.