Vyberte si některý z výlovů jihočeských rybníků!

JIŽNÍ ČECHY – Máte rádi rybí speciality? Baví vás sledovat rybářské řemeslo v praxi? Tak to nesmíte chybět na výlovu jihočeských rybníků! Vyberte si některý na Třeboňsku, nebo Hlubocku a ochutnejte rybí speciality přímo na místě!

Nechcete zmeškat slavnostní výlov Rožmberka? Bodeť by jo! Můžete si tu ryby zakoupit a pochutnat si na nich doma, nebo můžete ochutnat některou z nabízených specialit. Překvapíte rodinu novým receptem? Pak nezmeškejte termín výlovu od 7. do 9. října. Následně se od 17. do 21. října bude nedaleko Lomnice nad Lužnicí lovit Velký Tisý a 24. října přijde na řadu Záblatský rybník. Na přelomu října a listopadu se bude lovit Dvořiště. Atraktivní bude i výlov Bošileckého rybníka od 5. do 9. listopadu, či Starého Jezera od 6. do 7. listopadu. Na Hlubocku si můžete vyrazit třeba na výlov Bezdreva, který začne 22. a potrvá až do 26. října. Zajímavé budou ale i výlovy Blatce od 5. do 6 listopadu, Vlhlavského rybníka od 7. do 9. listopadu, nebo Bělohůreckého rybníka od 14. do 15. listopadu.

Hlavně nezapomeňte, že to nejzajímavější se odehrává vždy ráno, když rybáři udělají první zátah na ryby. Tak si přivstaňte, ať jste na hrázi již před sedmou hodinou!