Aquacentrum bude zavřeno déle, než bylo v plánu

HRADEC KRÁLOVÉ – V objektu probíhá každoročně na podzim technická odstávka, která se však letos nečekaně protáhne. Občanům je zatím k dispozici restaurace a další služby, jako jsou masáže.

Aquacentrum v městských lázní prochází v září pravidelnou odstávkou, která byla původně naplánovaná na tři týdny. Vzhledem k rozsahu opravných prací bude však prostor uzavřen až do 24. října. Důležité jsou zejména opravy v šatnách, nutné bylo i částečné vybourání podlahy okolo bazénů. Další služby jako masáže, kosmetika či manikúra jsou v provozu i během uzavření aquacentra. Po krátké pauze je otevřena také restaurace a od minulého víkendu i ubytovna. „Další práce v aquacentru probíhají podle harmonogramu. Již došlo k vypuštění všech bazénů, proběhla kontrola a servis vlnobití, výměna hydraulického oleje v soustrojí vlnobití, ošetření nerezových konstrukcí a malování veřejných prostor. Následovat bude čištění výměníků tepla na ohřev bazénové vody a teplé užitkové vody, mytí prosklených stěn a oken, dezinsekce objektu, revize tobogánu, čištění koberců v ubytovně, kontrola a servis vodního hospodářství. Po konečném úklidu budou napuštěny bazény,“ říká k odstávce Správa nemovitostí Hradec Králové.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.