Za nehodou tří aut je pravděpodobně mikrospánek. Na místo musela záchranka

JIČÍNSKO – K dopravní nehodě došlo tento čtvrtek krátce před půl pátou odpolední na silnici I/16 v katastru Sobotky ve směru od Jičína na Mladou Boleslav. Osmapadesátiletého šoféra pravděpodobně přemohla únava a boural. Přesná příčina a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření jičínských policistů.

„Řidič automobilu značky Renault nereagoval na kolonu vozidel stojících na úseku s kyvadlovým řízením dopravy a čelně narazil do zadní části stojícího vozidla značky Peugeot. Vlivem nárazu bylo vozidlo Peugeot odhozeno vpřed, kde narazilo do před ním stojícího vozidla značky DS,“ komentuje nehodu policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Za volantem Peugeotu se zranila 67letá řidička a musela být předána do péče lékařů a následně převezena do nemocnice v Jičíně. Všichni řidiči se podrobili dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, a to s negativním výsledkem.

foto: Policie ČR
foto: Policie ČR