Začala oprava mostu pod nájezdem na Vídeňskou ulici v Hradci. Silnice je uzavřena

JINDŘICHŮV HRADEC – V Jindřichově Hradci je třeba se připravit na komplikace v dopravě. Dnes totiž začala oprava propustku pod nájezdem ze silnice první třídy číslo 34 do Vídeňské ulice u kasáren. Sjezd z hlavního tahu do centra města se uzavírá. Řidiči tak budou muset kvůli zvolit jinou trasu.

O opravě informovala mluvčí jindřichohradecké radnice Eliška Čermáková. Ta sdělila, že oprava potrvá až do konce tohoto roku, tedy do 31. prosince 2022. „Po celou dobu prací bude tato část silnice zcela uzavřena,“ řekla Čermáková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pro cestu z hlavní silnice 1/34 směrem do města budou muset řidiči zvolit jiný sjezd (Kunifer, Hvězdárna). Pro cestu z Vídeňské ulice směrem na Třeboň budou muset řidiči jet na kruhový objezd u čerpací stanici ONO, poté na hlavní silnici 1/34 a na kruhovém objezdu u Kuniferu jet zpět směrem na Třeboň. Pro směr do Nové Bystřice budou muset řidiči jet na okružní křižovatku k Václavské ulici, zde se otočí a vrátí se zpět na mimoúrovňovou křižovatku, kde odbočí na silnici II/128 směr Nová Bystřice.

uzavřený úsek v Jindřichově Hradci (zdroj jh.cz)