Pytlačil u Svratky, teď musí  na rybaření na dlouho zapomenout

BRNO-VENKOV – Na rybaření na břehu Svratky poblíž Židlochovic bude dlouho vzpomínat sedmadvacetiletý muž. Spolu se svými dvěma kumpány si užívali pobyt u vody jen do chvíle, kdy se na místě objevila policejní hlídka v doprovodu členů rybářské stráže.

Žádný z trojice mužů totiž neměl k rybaření u Svratky poblíž Židlochovic patřičné povolení. Navíc jeden z mužů policistům bránil ve zjištění totožnosti. Důvod uvádět smyšlená jména a mlžit rozhodně měl. Policisté i tak zjistili, že měl před více než rokem nastoupit do výkonu trestu odnětí svobody. „Navíc na muže byl třikrát vydán příkaz k zatčení a jeden evropský zatýkací rozkaz. Putoval tedy rovnou do vazební věznice. V příštích měsících bude muset na příjemný pobyt u vody zapomenout. Smolný den trojice muže navíc završil fakt, že jejich lov byl neúspěšný,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.