Vydejte se do centra showbyznysu s filmem Zpívej 2

VIMPERK – Abyste v showbyznysu skutečně prorazili, musíte mít vlastní vystoupení v Redshore City. To dá přece rozum. Že nevíte proč? No protože je to přece hlavní město zábavy, ne? Ještě jste tam nebyli? Tak to musíte vyrazit do kina na film Zpívej 2. Hvězdná pěvecká sestava sice na konkurzu propadne, ale možná se podaří přemluvit k vystoupení jednu hudební legendu. I když to bude skutečný oříšek.

Redshore City má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal. Bez jeho souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. To platí i pro hvězdnou pěveckou sestavu koaláka Bustera Moona, která se skládá z dikobrazí rockerky Ash, plaché slonice Meeny, citlivého goriláka Johnnyho a věčně provokujícího čuněte jménem Gunter. Také  jejich konkurz u Jimmyho Crystala končí krachem. A tak Buster totálně zariskuje a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye.

Splnit tenhle slib není jednoduché,  protože Calloway žije léta v ústraní. Dlouho už nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže ten pro splnění svých snů udělá cokoliv. Jestli se mu to povede, uvidíte 9. října v sále Městského kulturního střediska ve Vimperku. Film Zpívej 2 začíná v 15.30 hodin.