Do pátrání po mladíkovi z Písecka se zapojili také profesionální a dobrovolní hasiči

PÍSECKO – Od prvního října policisté pátrají po mladém muži z obce Kožlí u Orlíka. Pátrací akce je bohužel stále bez úspěchu. V pátek se do hledání mladíka zapojili profesionální i dobrovolní hasiči. Společně prošli několik lokalit, kde by se muž mohl nacházet.

Mladík se vrátil po několika letech z pracovního pobytu v zahraničí a nyní bydlí u matky v obci Kožlí u Orlíka. „Tam ho také naposledy rodina viděla dne 1. října v deset hodin dopoledne. Soused měl ještě pohřešovaného vidět, jak jde dopoledne z Kožlí směrem na Orlík, tam stopa končí,“ sdělila policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. Více informací i s fotkou mladého muže najdete v našem článku (zde).

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jak informovala mluvčí policie, pátrání stále pokračuje. V pátek 7. října probíhala další rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojili s policisty také profesionální a dobrovolní hasiči.

„Společně jsme propátrali lokality kolem Schwarzenberské hrobky, U svatých křížů, U Sadnice i u Horního Koželského rybníka. Další skupina propátrávala místa u kempu Pukňov i zátoky u Velkého Víru. Zatím bez úspěchu. Vyhodnocujeme také informace od veřejnosti a za poznatky děkujeme,“ popsala průběh pátrací akce policejní mluvčí.

pátrání po mladém muži z Kožlí u Orlíka na Písecku (zdroj Policie ČR)
pátrání po mladém muži z Kožlí u Orlíka na Písecku (zdroj Policie ČR)