Vězeň se nevrátil z vycházky. Neviděli jste ho?

OLOMOUC – Olomoučtí policisté pátrají od včerejšího dne po vězni, který se nevrátil z povolené vycházky zpět do olomoucké vazební věznice, kde si odpykává výkon trestu odnětí svobody. O pomoc při pátrání žádají také veřejnost. 

Olomoučtí policisté pátrají od včerejšího dne po vězni, který se nevrátil z povolené vycházky zpět do Vazební věznice Olomouc, kam se měl vrátit v neděli 9. října do 16. hodiny. Hledaný si zde odpykává výkon trestu odnětí svobody. “Hledaný byl prokazatelně naposledy viděn v sobotu 8. října v 16. hodin v momentě, kdy opouštěl bránu olomoucké vazební věznice,” píše se na webových stránkách policie. Muž není v ohrožení zdraví a života a není nebezpečný svému okolí. 

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Hledaný měří okolo 170 centimetrů, je středně hubené postavy, má krátké rovné prošedivělé hnědé vlasy a hnědozelené oči. Má oválný obličej, zúžený k bradě, se silným dolním rtem. Popis oblečení není znám. Pokud byste muže někde viděli, nebo věděli, kde se zdržuje, kontaktujte ihned nejbližší policejní služebnu, nebo volejte bezplatnou telefonní linku 158.