Všesvatský jarmark bude patřit tradičním dobrotám, muzice a stánkům s oblíbeným zbožím

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Masarykovo náměstí zaplní v pátek 21. a sobotu 22. října stánky s jarmarečním zbožím. Všesvatský jarmark nabídne nejen tradiční výrobky, ale i květinovou výzdobu a jídlo včetně doprovodného programu a kolotočů pro děti.

Pestrá nabídka zboží a zážitků čeká návštěvníky jarmarku již další víkend v Rožnově pod Radhoštěm. Nakupující se mohou těšit na květiny, podzimní dekorace, keramické výrobky, svíčky, sortiment vztahující se přímo k svátku Všech svatých, sýry nebo masné výrobky. Doprovodný program v pátek odstartuje cimbálová muzika folklórního souboru Radhošť s Kateřinou Niklovou od 10.00. „Slavnostní zahájení tento rok proběhne v 16.30 za účasti zástupců vedení města a zástupce rožnovské farnosti. Následovat bude hudební vystoupení vsetínské kapely Žamboši,“ láká Pavel Jakubík z rožnovského Téčka. Páteční jarmareční dění uzavře frenštátská kapela Ronjam.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V sobotu začíná Všesvatský jarmark v 10.00, kdy doprovodný program zahájí zuberský Swingband Jindřicha Dořičáka. V odpoledních hodinách zpříjemní nákupy na náměstí cimbálová muzika Polajka. Všesvatský jarmark nabídne také zábavný program pro děti včetně kolotočů. Ve tvůrčí dílničce si mohou vyzkoušet rukodělnou tvořivou techniku a odnést si vlastní výrobek na památku domů.