Policie pátrá po nebezpečném muži. Utekl z ústavní léčby

JIHOČESKÝ KRAJ – Policie pátrá po nebezpečném muži, který utekl ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde má soudem nařízené ochranné ústavní léčení. Mohl by se podle informací policie pohybovat na jihu Čech. Plzeňští kriminalisté proto žádají o pomoc širokou veřejnost.

Jak informovala policejní mluvčí Eva Červenková, muž se do současné doby nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Hledaný neužívá žádné léky, bez kterých by byl ohrožen na životě.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Muž je vysoký sto osmdesát pět centimetrů, střední postavy, má oválný obličej, hnědé řídké vlasy po ramena, modré oči a nosí bradku s knírkem. Na sobě by měl mít černé tepláky, černou mikinu a černou kšiltovku. Muž má malé tetování nezjištěného motivu na levém předloktí a mateřská znaménka pod a vedle pravého oka,“ popsala Červenková.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.