Na opravovaném nádraží v Otrokovicích začala sloužit nová zastávka MHD

OTROKOVICE – Cestující sítí Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice mohou od včerejška využít novou zastávku. Otrokovická radnice ji nechala vybudovat na rekonstruovaném autobusovém nádraží na Baťově.

Nová zastávka s názvem Otrokovice-aut. nádraží Baťov se nachází v úseku mezi dosavadními zastávkami Společenský dům a Zahradní. Cestující na linkách 2, 55 a 70 tu najdou vyvýšená nástupiště a přístřešky v obou směrech jízdy. „Na nové zastávce, která cestujícím zkracuje docházkovou vzdálenost do továrního areálu Toma, budou naše vozidla zastavovat zatím jen v pracovních dnech a zastávka bude na znamení. Pokud zjistíme, že je o využívání této zastávky dostatečně velký zájem, mohla by se její obsluha vozidly MHD v budoucnu rozšířit i na víkendy,“ uvedl vedoucí dispečer DSZO Jan Tesař.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pro linky projíždějící přes novou zastávku vstoupily v platnost nové jízdní řády s drobnými časovými posuny proti dosavadnímu stavu. Důvodem je delší jízdní doba vozidel při zastavování na novém stanovišti.