VIDEO: Dva muži ukradli katalyzátory, a pak utíkali před policií!

PRAHA – Dva zloději kradli ve Vysočanech katalyzátory ze zaparkovaných aut, ale měli smůlu na všímavého svědka, který na ně zavolal policii. Oba zloději (34 a 45) se před ní snažili utéct, ale marně. Skončili v poutech a hrozí jim až dva roky za mřížemi.

Policie vyjela ve čtvrtek před půl sedmou večer do do Kolbenovy ulice v Praze 9. „Policisté se hned po příjezdu spojili z oznamovatelem a vydali se pátrat po podezřelých,“ sdělila ve zprávě pro novináře policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Díky skvělému popisu oba zloděje vypátrali ve vedlejší ulici.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Když podezřelí zpozorovali policisty, chtěli utéct. Ti je však během chvíle doběhli a nasadili jim pouta. Během pronásledování si všimli, že jeden ze zlodějů odhodil tašku. „V ní kolegové nalezli nářadí, aku brusku, ale také dva katalyzátory, které dvojice odcizila. Svým jednáním tak způsobili škodu za více než třicet tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Oběma mužům ve věku 45 a 34 let hrozí až dva roky ve vězení.