VIDEO: Vracov vzpomíná na zesnulého rodáka herce Josefa Somra

HODONÍN – V neděli 16. října zemřel ve věku 88 let vracovský rodák a čestný občan města Vracova divadelní a filmový herec pan Josef Somr.

Jak oznámilo město Vracov na svých stránkách, od úterý 18. října od 9 hodin mohou občané ve vestibulu radnice navštívit pietní místo za zesnulého herce a vracovského rodáka pana Josefa Somra. Své odkazy a projevy soustrasti zde mohou napsat do kondolenční knihy. Jako vzpomínku na skvělého člověka, hereckého velikána, vracovského rodáka a čestného občana města, pana Josefa Somra, město rovněž zveřejnilo rozhovor, který vznikl v roce 2019 v jeho pražském bytě při příležitosti předání čestného občanství a oslavě jeho životního jubilea. Můžete shlédnout záznam rozhovoru, ve kterém se herec vyznal z lásky ke svému rodnému městu a kraji, a zavzpomínat na nejznámější postavy, které herec ztvárnil ve filmu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.