Halloween v Lučním penzionu

NÁCHODSKO – Tradiční oblíbená akce, která je vhodná pro děti i dospělé, se bude konat už příští sobotu v České Skalici. Pořadatelé si pro její návštěvníky nachystali nejen strašidelnou chodbu, míchání lektvarů, ale i třeba a dlabání dýní.

„Akci děláme ve spolupráci s Hudební agenturou Drops. Během ní bude znít tematická reprodukovaná hudba, slovem bude doprovázet moderátorka Andrea Binarová a aby to bylo stylové, tak na sobě bude mít kostým čarodějnice,“ říká za pořadatele Patrik Ponka.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Mimo už zmíněného jsou pro děti připraveny výtvarné dílny, soutěže a oblíbené malování na obličej. Samozřejmostí bude speciální strašidelné menu, na kterém si pochutnají jak děti, tak i dospělí.

Vše vypukne v sobotu 29.10. v 11 hodin, ukončení akce se plánuje v 16 hodin. Vstupné je 80 korun. Napište si vše do kalendáře a nezapomeňte přijet do Lučního penzionu v České Skalici.