Vysočina má kalendář na rok 2023. V barvách a pestrosti pro region typických

KRAJ VYSOČINA – Nový, v pořadí již dvanáctý kalendář nese název Barevná Vysočina. Autorem všech třinácti fotografií je regionální fotograf Petr Lemberk.

Kalendář vychází ve čtyřtisícovém nákladu a není určen k prodeji. Stejně jako v minulých letech bude sloužit pro prezentační účely Kraje Vysočina a také jako dárkový předmět pro obchodní partnery firem, které se na jeho vydávání podílejí. „Už v minulosti se nástěnný kalendář s originálními fotografiemi regionálních autorů velice osvědčil. Mimo jiné je praktickým dárkem pro starostky a starosty nebo zdobí i prostory našich příspěvkových organizací,“ řekl hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

U všech předchozích ročníků, kdy kraj ani partneři až do jara neznali téma dalšího kalendáře, je o tématu pro rok 2024 už rozhodnuto. „Ze snímků v plánovaném kalendáři se prý bude točit hlava,“ dodala tisková mluvčí kraje Jitka Svatošová.