Kouzelný Znojemský advent odstartuje rozsvícením vánočního stromu

Zdroj: Znojemská Beseda

Znojmo – užijte si krásný adventní čas, ten letošní odstartuje již tuto neděli tradičním rozsvícením vánočního stromu na Masarykově náměstí. Uveden zde bude také koncert českého zpěváka Ondřeje Rumla. V doprovodu znojemského Dětského pěveckého sboru Libohlásek představí písně z alba Zapomenutý příběh, které vypráví nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale také připomíná tak trochu zapomenutý příběh Vánoc.

Těšit se můžete i na krásně vyzdobené město, či na provoněné trhy. Nebudou chybět ani trubači z Vlkovy věže. V Hradní ulici potěší především ty nejmenší ohrada s ovečkami a v centru města narazíte při troše štěstí na Ponocného.

I letos bude v provozu vyhlídkové kolo na Komenského náměstí, ze kterého uvidíte svátečně oděné město v plné parádě. Nenechte si ujít ani zimní kino, výstavu betlémů, nebo adventní koncerty.

Znojemský advent začne 27. listopadu 2022, rozsvícení vánočního stromu proběhne první adventní neděli v 16.45 a koncert Ondřeje Rumla v 17.00. Kompletní program naleznete na webových stránkách Znojemské Besedy. Nechte se obklopit sváteční atmosférou, jistě to bude stát za to!