Kde oslavit advent o víkendu? Novoměstská radnice nabízí příjemný program

ilustrační foto

PRAHA – Plánujete být o víkendu doma nebo raději navštívíte adventní Prahu? V srdci Nového Města pražského se koná v sobotu a neděli, 10. a 12. prosince od 10 do 19 hodin, adventní zábava. V nabídce bude adventní zboží, ale i řemeslné výrobky, pochutiny, hračky a tvořivé dílny, kde si vyzkoušíte vlastní zručnost. Na své si přijdou i modeláři, k vidění bude nejdelší funkční vlakové kolejiště v Praze.

Na programu budou i divadelní představení – vystoupí Divadlo Dokola a soubor Lokvar, dále vystoupení pěveckých sborů, a závěr bude znovu patřit Petru Šušorovi a jeho bubnové show, které se mohou zájemci aktivně účastnit. „Adventní trh na Novoměstské radnici se stal po letech již tradičním místem setkávání. Snažíme se o to, aby i letošní adventní trh na NR byl místem, kde si budete užívat klidnou předvánoční atmosféru,“ říká ředitel Novoměstské radnice Albert Kubišta.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Adventní zábava bude nejen venku, ale i ve vnitřních prostorách radnice, kde je modelové kolejiště s železniční částí, krajinou a silniční dopravou, včetně modelů vláčků. Řada prodejců nabídne hotové modely i hračky. Dospělí také nepřijdou zkrátka, mohou si udělat radost originálem od českých designerů a výtvarníků.