Diář, který je originální a jedinečný na trhu. Bude váš?

Originální Deník Ma&Mi je průvodcem k vytouženému miminku. Kateřina byla třikrát těhotná a vždy si chtěla uchovat vzpomínku na toto krásné období. Na trhu však nic podobného nebylo.

Oslovila proto odborníky z celé České republiky i mimo ni. Sestavila jedinečný nedatovaný deník, který slouží těhotným ženám k zapisování si zážitků s bříškem, ale zároveň jako skvělý informátor díky know-how od odborníků, kteří do deníku přispěli.

„Dříve, než se Deník zhmotnil, jsem se žen zeptala, jak by si takový deník představovaly. Odpovědělo mi na dotazník více než 500 respondentek. Díky tomu vznikl název Ma&Mi (maminka a miminko), praktická velikost A5 (přímo do kabelky), minimalistický styl (ne samé srdíčko a kytička) a spoustu dalších vychytávek, které si samotné ženy přály,“ říká Kateřina Kotačková, autorka Ma&Mi Deníku.

Unikátnost deníku spočívá i v tom, že se hodně věnuje kapitole šestinedělí, seberozvoji maminek na rodičovské ale i intimitě ve vztazích.

„Já si Deníkem plním svůj sen. Přeji si, aby ho mohla odteď mít každá těhotná žena,“ dodává Kateřina Kotačková, autorka Ma&Mi Deníku.

Předprodej probíhá do 6. 1. 2023. Podpořte Deník v jeho vzniku. Nahlédnout do něj můžete tady: bit.ly/KupDenikMaMi