Konečně! Na Borech už také září vánoční strom

Zdroj: Městský obvod Plzeň 3

PLZEŇ – Konečně i na Borech se včera slavnostně rozzářila světla vánočního stromečku. Sváteční náladu ve vnitrobloku Šimerova umocnila i vůně voňavého svařáku. Nechyběl zde ani mošt, spousta dobrot, vánoční dílničky a fotokoutek.

Akce se zúčastnilo i vedení třetího městského obvodu – starosta David Procházka a místostarostové Pavel Šrámek, Ondřej Ženíšek a Ladislav Nový. Svým hudebním vystoupením navodili doslova pohádkovou atmosféru dvojčata Luboš a Štěpán Mrázovi z Přeštic. Zazněla i jejich Uspávanka, kterou okouzlili porotu populární pěvecké soutěže Superstar.

Hned po nich se podium zaplnilo zpěváky dětského pěveckého sboru Mariella z 15. základní školy v Plzni. Ti už všechny přítomné naladili na blížící se Vánoce svými koledami. Děti, které na rozsvícení borského stromu přišly, si od třetího městského obvodu odnesly mikulášskou nadílku a drobné dárečky. Pak už zaznělo známé odpočítávání od desíti k jedné, až se na slovo „TEĎ“ rozzářil vánoční stromek. Vedení „Trojky“ děkuje všem, kteří se slavnostního okamžiku zúčastnili a přispěli tak k nádherné předvánoční atmosféře. Přejeme krásné a šťastné Vánoce!