Policie pátrá po totožnosti muže, který byl napaden před autobusovým nádražím v Táboře

Jedná se o muže, který byl napaden před táborským autobusovým nádražím (zdroj Policie ČR)

TÁBOR – Táborští policisté pátrají po muži z fotografie. Tento muž byl na konci listopadu ještě s jedním mužem fyzicky napaden před autobusovým nádražím v Táboře. Policii se doposud nepodařilo zjistit totožnost tohoto muže, a proto se obrací s prosbou o pomoc na veřejnost. 

K incidentu došlo 25. listopadu 2022 kolem jedenácté hodiny večerní. „V průběhu šetření se policistům podařilo zjistit pachatele, který na oba muže zaútočil. Byl ztotožněn i jeden z poškozených. Leč provedené úkony do současné doby nevedly k vypátrání druhého napadeného muže,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté se tedy po vyčerpání všech možností obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. „Tímto žádáme muže, který byl v uvedené době před autobusovým nádražím v Táboře fyzicky napaden a poznal se na fotografii, aby se policistům přihlásil a doplnil potřebné informace, důležité k důkladnému prošetření případu,“ uvedla policejní mluvčí. Zároveň policie žádá každého, kdo muže pozná, aby se policistům také ozval a předal jim informace na telefonním čísle 974 238 700. Případ šetří prap. Sandra Kolářová.

Jedná se o muže, který byl napaden před táborským autobusovým nádražím (zdroj Policie ČR)