Zábradlí nevydrželo a řidička na Šumpersku skončila v hlubokém příkopu

Fotky Policie ČR

ŠUMPERSKO – Tak tohle byste nechtěli! Nejspíš kvůli vysoké rychlosti řidička na Šumpersku dostala při odbočování smyk, narazila do kovového zábradlí, které takový naráz nevydrželo, a skončila v hlubokém travnatém příkopu. Společně se svou spolujezdkyní byly obě ženy převezeny do nemocnice. 

Včera dopoledne jela žena ve Fabii od Bludova na Klášterec na Šumpersku. “Při odbočování směrem na Chromeč jízdu zřejmě kvůli rychlosti, stavu komunikace a dalším okolnostem nezvládla a dostala smyk,” uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Řidička narazila s neovladatelným vozem do kovového zábradlí, které se vyvrátilo a auto skončilo v hlubokém travnatém příkopu. Dva svědci havárie ihned přispěchali na pomoc a ženu i její spolujezdkyni z auta vytáhli a přivolali pomoc. Obě ženy skončily v nemocnici. Teprve tam provedli policisté u řidičky dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. “Na vozidle vznikla předběžně škoda za 80 000 Kč na poškozeném zábradlí 30 000 Kč,” dodala Zajícová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.