Co je nový HONOR Magic4 Pro?

Jedním z vlajkových telefonů, které možná berete v úvahu, je HONOR Magic 4 Pro. Jeho cena je stejná jako u jakéhokoli prémiového zařízení od jiných výrobců – kolem 1000 až 1300 USD. Rozhodně se můžete spolehnout na jeho software a hardware, abyste na svém smartphonu měli pocit vlajkové lodi. Myslíte si ale, že stojí za to se na honor magic4 pro podívat? Jaké jsou vlastnosti, které vás mohou přesvědčit ke koupi?

Vlastnosti HONOR Magic 4 Pro

Tělo

honor magic4 pro byl právě vydán v dubnu 2022. Má hmotnost kolem 215 gramů. To zahrnuje baterii. Má rozměry 163,6 mm x 74,7 mm x 9,15 mm. Velikost tohoto telefonu je ve srovnání s ostatními vlajkovými telefony v této kategorii velká. Díky hliníkovému rámu a skleněné zadní straně vám ale poskytne celkový dojem prémiového telefonu. Další vlastností, kterou tělo má, je krytí IP68. To znamená, že je chráněna před prachem a je voděodolná. Telefon můžete maximalizovat, zejména při focení venku nebo volnočasových aktivitách, kde se vyskytuje prach a voda.

Zobrazit

Tento telefon má 6,81palcový displej. Opět je to o něco větší než obvyklé vlajkové telefony. Jeho poměr stran je 19,54:9. Poskytuje rozlišení 1312 x 2848. Jeho poměr obrazovky k tělu je 93,5 %. Musíte uznat jeho zakřivený displej, který při držení rukou poskytuje prémiovější pocit. Ve srovnání s jinými smartphony se také pohodlněji drží, zejména proto, že samotný telefon je trochu velký. Když se na to podíváte, celková estetika honor magic4 pro je úžasně skvělá. Spolu s masivním displejem je jeho OLED obrazovka. Okamžitě si všimnete jasu barev a detailů na obrázcích, které si prohlížíte v telefonu. 1,07 miliardy barev a široký barevný gamut DCI-P3 také přispívají k vylepšeným fotografiím na Magic 4 Pro. Magic 4 Pro má také technologii Always-on HDR, která dokáže upgradovat videa na HDR v reálném čase. Tato funkce také poskytuje uživateli lepší divácký zážitek.

Fotoaparát

Pokud si vyberete smartphone podle fotoaparátu, nebudete s HONOR Magic 4 Pro zklamáni. Má trojité nastavení zadního fotoaparátu – 50MP širokoúhlý fotoaparát, 64MP periskopický teleobjektiv a 50MP ultraširoký fotoaparát. Na přední straně je 12MP kamera a 3D hloubková kamera. Natáčení videa pro zadní i přední kameru podporuje rozlišení 4K. Hlavní fotoaparát tohoto telefonu je skvělý, nabízí pěkné denní záběry i pěkné fotografie. Jakmile to zkombinujete se zpracováním AI, získáte vynikající snímky. Vzhledem k tomu, že tento telefon HONOR má také systém ostření TOF, získáte dobré snímky v různých podmínkách.

Procesor

Procesor na tomto smartphonu je Snapdragon 8 Octa-core Gen 1. Je také vybaven GPU Adreno 730, který umožňuje telefonu udržet vysoce kvalitní displej a stále spotřebovávat méně energie. To znamená, že zážitek ze sledování se stane pohlcujícím a zároveň šetří šťávu z baterie.

Závěr

HONOR Magic4 Pro je vlajkovou lodí značky HONOR. Má všechny funkce, které se vám na vašem smartphonu líbí. Honor magic4 pro je také velmi výkonný, pokud jde o procesor a čipovou sadu. Nastavení fotoaparátu u tohoto telefonu je také na špičkové úrovni. S tímto smartphonem si své peníze rozhodně vyděláte.