est Honor telefony roku 2022, které musíte mít

Značka Honor bude nepochybně jednou z nejvíce vzrušujících inteligentních společností v roce 2022. Tato značka překonává očekávání a udržuje si pozici jednoho z předních výrobců smartphonů střední třídy po celém světě. Není překvapivé, jak daleko může Honor zajít, aby poskytoval pohodlí lidem s partnerskými obchody a dokonce i primárními tržišti digitálních platforem. Je však také náročné identifikovat jeho nejlepší aktivum. Vzhledem k tomu, že se jeho zařízení rozšiřují a zaujímají přední místa na trhu, je také velmi ohromující. V případě zájmu jsme uvedli top digitální produkty Honor pro rok 2022, které by měl vlastnit každý.

Vaše mobilní telefony Honor 2022

Honor 70

Honor 70 je nejdražší nabídkou značky pro rok 2022. Bylo by moudré držet tento klenot ve svých kapsách z více důvodů. Smartphone má vynikající vlastnosti fotoaparátu, včetně primární čočky s rozlišením 54 MP a snímače Sony IMX800. Navíc má 6,67palcový panel se zakřiveným okrajem, který je příjemný na pohled a má dobrý kontrast a živé barvy, což vás vybízí k častějšímu používání jeho funkcí. Kromě toho je telefon lehký a má dobré úložiště 512 GB, což z něj dělá profesionála, pokud chcete telefon, který vám poskytne více místa.

Honor Magic 4 Pro

Měli byste vyměnit svůj zastaralý smartphone a upgradovat na tuto fantastickou nabídku, protože Honor Magic 4 Pro je prémiový. S 512GB vnitřním úložištěm a 4 600mAh baterií je tento produkt známé značky sázkou na jistotu. S čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 nejvyšší úrovně je procesor rychlý a bezdrátové nabíjení s výkonem 100 W umožňuje stejně rychlé nabíjení. Navíc s teleobjektivem je kamerový systém stejně působivý jako ty velké vlajkové telefony. Zoom je jednou z nejlepších funkcí tohoto zařízení, takže může dokonce překonat iPhone 13 Pro.

Honor x8

Tento rok je také nezbytné vlastnit tento vintage honor x8. Nejnovější smartphony Honor mohou být modernější než tento mobilní telefon, ale dovolte mi vás ujistit, že stále mohou konkurovat nejlepším telefonům střední třídy od jiných značek. Má 90Hz Full HD+ displej a je tenký a lehký. S 6nm Qualcomm Snapdragon 680 SoC a 6GB RAM a 128GB úložištěm stojí za zmínku také jeho vnitřní vlastnosti. Kromě toho může smartphone používat další 2 GB úložného prostoru jako RAM s podporou RAM pro udržení více aplikací v paměti. S nákupem tohoto produktu honor x8 od známé společnosti budete vždy spokojeni.

Honor 50

Honor 50 je jedním z elegantnějších smartphonů, které nesmí chybět v roce 2022. Toto zařízení je vynikajícím příkladem kvality, která je pro telefon stále dostupná. Nejpozoruhodnějším prvkem jeho displeje je 6,57palcový FHD+ OLED panel s obnovovací frekvencí 120 Hz a vstupní frekvencí dotyku 300 Hz. Tento fotoaparát navíc vytváří dobré selfie a může vylepšit vaše venkovní fotografie. Pojme řadu aplikací, které vám mohou pomoci s vašimi každodenními potřebami, a má Snapdragon 778 5G.

Honor View 20

Honor View 20 je také v našem nejlepším výběru. Model Honor, který musíte mít, si můžete zakoupit právě teď. Přestože má fantastickou funkci pro chytré telefony, vyčerpá jen část vašich bankovních úspor. Vzhledem k tomu, že tento produkt je na trhu od roku 2018, je 256GB úložiště působivé. Tento telefon byl jedním z prvních s vyříznutým otvorem pro přední fotoaparát, což je zajímavý fakt. Jde také o jeden z prvních smartphonů se 48MP zadním fotoaparátem, jde tedy bezesporu o historický aparát.

Závěrem

Upřímně doufáme, že si užijete naše nejlepší tipy pro ty nejlepší z nejlepších z rozsáhlé řady 2022 od značky Honor. Tak už jste se rozhodli, který je pro vás?