Honor Magic 4 Lite: Vyplatí se koupit?

HONOR Magic 4 Lite je zařízení, které si možná budete chtít koupit, pokud chcete prémiové zařízení, ale nechcete za telefon utrácet spoustu peněz. Má mnoho funkcí, které mohou konkurovat vlajkovým zařízením, ale s nižšími náklady. Přečtěte si více, abyste se dozvěděli o honor magic4 lite a zjistěte, zda je to ten pravý smartphone pro vás.

Vyplatí se HONOR Magic 4 Lite koupit?

Tělo

HONOR Magic 4 Lite byl právě vydán začátkem roku 2022. Jeho rozměry jsou 166 x 75,8 x 8 mm. Jeho hmotnost se pohybuje kolem 189 gramů nebo 6,67 unce. Můžete si všimnout, že je o něco těžší než většina smartphonů na trhu. Jakmile si na to ale zvyknete, váhový rozdíl mezi honor magic4 lite a ostatními zařízeními opravdu nepoznáte. Stejně jako většina telefonů v kategorii střední třídy má skleněnou přední stranu, plastový rám a plastová záda. Plast v dnešní době získává na popularitě, protože se ukázalo, že je odolnější než skleněná záda. Přestože sklo může na první pohled vypadat prémiově, plast je ve srovnání se sklem stále odolnější a odolnější.

Zobrazit

Tento telefon má masivní displej. Má 6,81palcovou obrazovku s poměrem obrazovky k tělu 89,3 %. Má rozlišení 1080 x 2388 pixelů s hustotou 385 ppi. Svou velikostí hraničí s velikostí minitabletu, ale se specifikacemi telefonu. Jedním z hlavních důvodů, proč má tento telefon nižší cenu než většina vlajkových zařízení, je displej. Má IPS LCD obrazovku, která stojí méně než OLED obrazovky jiných zařízení. Rozdíl mezi těmito dvěma typy obrazovek byste si nevšimli, pokud je nepoložíte vedle sebe. IPS LCD je lepší než OLED, protože spotřebovává méně energie, nabízí lepší pozorovací úhly a má lepší viditelnost na slunci.

Plošina

HONOR Magic 4 Lite má výchozí Android 11 s Magic UI 4.2. Jeho čipsetem je Qualcomm Snapdragon 695 5G. Je dobré zdůraznit, že telefon již má 5G, protože budete mít lepší a rychlejší připojení než jiné telefony na trhu střední třídy bez připojení 5G. Telefon také běží na GPU Adreno 619, který pomáhá telefonu ve spotřebě energie.

Fotoaparát

Tento telefon si vede dobře v kategorii fotoaparátů. HONOR Magic 4 Lite je vybaven 48MP f/1,8 26mm širokoúhlým fotoaparátem, 2MP f/2,4 makro fotoaparátem, 2MP f/2,4 hloubkovým fotoaparátem a 16MP f/2,5 selfie fotoaparátem. Zadní i přední kamera natáčí videa v rozlišení 1080 a 30fps. Kamery jsou skvělé na standardní záběry. Vytvářejí stabilní snímky bez rozmazaných snímků. Poskytují také dobré detaily na fotografiích. Dobře funguje i noční režim.

baterie

HONOR Magic 4 Lite má 4 800mAh baterii, která vám vydrží jeden nebo dva dny. Pro náročného uživatele vydrží celý den hraní, streamování videí a procházení sociálních sítí. Pro někoho, kdo používá svůj telefon pouze ke kontrole e-mailů, příležitostnému procházení sociálních sítí a sledování videí online, budete mít telefon, který vydrží několik dní.

Závěr

Pokud hledáte levný telefon s fotoaparátem se spoustou dobrých funkcí, měli byste vážně uvažovat o honor magic4 lite. Funguje skvěle, pokud jde o hraní her, streamování videí a každodenní úkoly, se kterými se můžete setkat. Také vypadá působivě díky velikosti 6,81 palce a elegantnímu vzhledu. Celkově poskytuje uživateli prémiový pocit za nižší cenu.