Štědré Vánoce v zoo: Symbolické vstupné pro děti a prodloužená otevírací doba

Foto: archiv Zoo Zlín

ZLÍN – Vánočně laděný areál zlínské zoo láká návštěvníky i o svátcích. Na Štědrý den se navíc chystá překvapení pro nejmenší, děti do 15 let totiž budou mít vstupné jen za korunu. Po zbytek roku navíc zůstane zahrada otevřená o něco déle.

Až do 1. ledna zpestří návštěvu originální světlená výzdoba. Kromě klasických vánočních motivů návštěvníci narazí na zářící slony, tapíry, nosorožce, rejnoky, tučňáky, klokany, lvy, lachtana, medvěda, aligátora, supy nebo žirafu, novinkou letošního roku je jaguár. „Krása světelné výzdoby naplno vynikne až po setmění, proto od neděle 25. prosince do neděle 1. ledna 2023 prodlužujeme otevírací dobu horní části areálu zoo, tedy od hlavního vstupu po restauraci Limpopo, do 17.00 hodin,“ řekla vedoucí marketingu Romana Mikešová. Do stejné doby zůstane otevřena i expozice Zátoka rejnoků a tropická hala, restaurace Limpopo a Neapolitáno, Čokolatérie a prodejna suvenýrů u hlavního vstupu. Pokladny a turnikety se uzavřou v 16.30.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Návštěvníci mohou o svátcích také přinést zvířatům dárek, který položí pod stromeček u zámku. Vítané je ovoce, zelenina, oříšky, ovesné vločky, rýže, luštěniny nebo sušené pečivo a ovoce.