Vsetín příští rok na sport uvolní částku 17,5 milionu

Foto: facebook FC Vsetín

VSETÍN – Na svém prosincovém zasedání se zastupitelé shodli, že do oblasti sportu poputuje celkem 17,5 milionu korun. V prvním kole bude mezi žadatele rozděleno 8,5 milionu, v kole druhém 9 milionů.

„V tomto programu bylo možné žádat o dotace na pravidelnou celoroční činnost v oblasti sportu, tělovýchovy a volného času zaměřeného na sportovní aktivity. O dotaci požádalo celkem 28 sportovních klubů a všichni zájemci byli podpořeni. Vzhledem k tomu, že finance v dotačním programu nebyly vyčerpány, rozhodli jsme se vyhlásit druhé kolo s alokovanou částkou 9 milionů korun,“ řekl místostarosta pro školství a sport Pavel Bartoň.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V prvním kole se tak na finanční příspěvek může těšit například Tělovýchovná jednota MEZ Vsetín, TJ Sokol Vsetín, FC Vsetín, Florbal Vsetín, Sportovní klub policie Vsetín, TJ Zbrojovka Vsetín, Šachový klub Vsetín nebo Junák.