Žena s malým chlapcem stále ještě nebyla nalezena

Foto ilustrační

TRUTNOVSKO – Čtyřicátnice se s chlapcem ubytovala v horském penzionu, od úterý je ale nikdo neviděl. Do akce se zapojili policisté se psy, hasiči i horská služba. Policie žádá veřejnost o pomoc.

V pátek odpoledne ohlásil muž na policii, že pohřešuje svou čtyřicetiletou partnerku i s tříletým synem. Podařilo se zjistit, že se dotyčná i s dítětem ubytovala na Boží hod v jednom z penzionů v Peci pod Sněžkou, který měla 30. prosince dopoledne opustit. Naposledy byli oba viděni v úterý 27. prosince. Vzhledem k tomu, že osobní auto ženy stále stálo před penzionem, začala po obou policie pátrat. Do akce se zapojili také hasiči a členové horské služby. Vrtulník nemohl být do akce nasazen kvůli nevhodným letovým podmínkám. „Řidiči autobusů ani taxislužeb nepotvrdili přepravu dané dvojice. Od občanů přijímáme telefonáty s různými informacemi, které okamžitě prověřujeme. Bohužel ani jeden z nich nevedl k dohledání pohřešovaných. Stále žádáme občany o všímavost a případné kontaktování linky 158,“ dodává za policii Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.