Policie pátrá po čtyřiadvacetileté ženě z Táborska

pohřešovaná žena z Táborska (zdroj Policie ČR)

TÁBORSKO – Táborští kriminalisté pátrají od pátku po čtyřiadvacetileté ženě z Táborska. Její rodina o ní nic neví již víc jak týden. Policisté proto žádají o pomoc širokou veřejnost. Informace o pohřešované od vás přijme jakákoliv policejní služebna nebo zavolejte na linku 158.

Jak uvedla policejní mluvčí Martina Joklová, táborští kriminalisté vyhlásili v pátek 30. prosince 2022 celostátní pátrání po pohřešované čtyřiadvacetileté ženě z Táborska. „Mladou ženu pohřešuje její rodina od 22. prosince 2022. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu a její pobyt není znám,“ sdělila mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 24 až 27 let, měří asi 178 až 180 centimetrů, je štíhlé postavy, má odbarvené blond lehce vlnité vlasy, modré oči a světlou pleť. Žena má také několik tetování, na rameni kotvu, na zápěstí nápis „Family“ a na hrudi drobné přesně neurčené číslice, možná čísla 77. Na sobě měla tmavou zimní bundu, modré rifle, kotníkové černé boty a s sebou by měla mít světlou kabelku.

„Informace o pohřešované ženě od vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo zavolejte na linku 158,“ žádá policejní mluvčí.