Aktualizace: Nalezená mrtvá těla ženy a dítěte. Vražda a sebevražda!

Ilustrační foto

TRUTNOVSKO – Do pátrání, po pohřešované čtyřicetileté ženě a jejích tříletém synovi, které probíhalo nepřetržitě od odpoledních hodin uplynulého pátku do včerejšího odpoledne, bylo zapojeno velké množství osob z řad složek IZS a dalších subjektů.

„Na místě včerejšího nálezu obou těl pracovali kriminalisté do pozdních nočních hodin za účasti soudního znalce, kdy společně zjišťovali okolnosti jejich úmrtí. Ohledávali místo nálezu a zajišťovali potřebné stopy. Ohledáním nalezených těl zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy,“ komentuje tragickou událost policejní mluvčí Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zjištění policistů potvrdil i soudní znalec z oboru soudního lékařství, kdy dle jeho předběžného vyjádření k úmrtí došlo 28. prosince 2022. Policisté na základě těchto informací zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda s následnou sebevraždou.