Chuligán zapálil na hokeji panáka na šibenici, hrozí mu 2 roky

Foto: Policie ČR

ZLÍN – Dvouletý pobyt ve vězení hrozí čtyřiačtyřicetiletému výtržníkovi ze sousedního státu, který se koncem září zúčastnil hokejového utkání mezi zlínskými Berany a VHK Robe. Způsobil přitom požár, který museli uhasit hasiči. Z výtržnictví ho nyní obvinil kriminální komisař ze Zlína.

Muž na zápase zapálil vlajku a šálu vsetínského klubu spolu s látkovým panákem zavěšeným na imitaci šibenice. „Vyhodnocením fotografií a kamerových záznamů z předmětného zápasu, znalostí z prostředí fanouškovské základny a také díky spolupráci s kolegy ze sousedního státu kriminalisté odhalili totožnost muže, který měl tyto výtržnosti na svědomí,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Cizinec se ke svému jednání přiznal a vyjádřil nad ním lítost. Odůvodnil ho příliš velkou konzumací alkoholu. V případě odsouzení hrozí dosud netrestanému muži trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR