Poznejte svatební trendy na veletrhu

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Chystáte letos svatbu? Jde vám z toho hlava kolem a nevíte, čím vlastně začít? Přemýšlíte, že raději celou organizaci svěříte někomu povolanému? Inu, naplánovat svůj vysněný den do posledního detailu zabere jistě spoustu času. A proto je tu Svatební veletrh, kde si vyberete přesně to, co potřebujete!

Jaké jsou trendy v oblasti oblečení, zjistíte na módní přehlídce hned několika svatebních salónů. Nevíte si rady s líčením? Připravte si dotazy a položte je vizážistkám, které budou rovněž předvádět aktuální trendy v této oblasti. Už víte, čím hosty pohostíte? No jistě, i catering je důležitý. Možná chcete mít na svatbě něco zvláštního z této oblasti. Pak se můžete podívat, jak probíhá třeba zmrzlinová show!

Zdá se vám organizace celé akce příliš složitá? Nezoufejte! Vydejte se 7. ledna v 10 hodin na Svatební veletrh na Výstaviště v Českých Budějovicích. Na více než čtyřech tisících metrech čtverečních načerpáte svatební inspiraci, užijete si pohodovou atmosféru a třeba si vyberete firmu, která celou akci zorganizuje za vás. Celým dnem vás provede David Gránský.