Princ Harry přiznal mladickou nerozvážnost a zkušenost s drogami!

Pro všechny, kteří  se zajímají o dění v královské rodině máme tip na zítřejší aktuální rozhovor s princem Harrym, vévodou ze Sussexu. Opět bude vysvětlovat své problematické vztahy s ostatními členy britské královské rodiny a o svém životě s manželkou, bývalou herečkou Meghan Markle. Rozhovor vedený Andersonem Cooperem uvede TV Nova zítra, 10. ledna ve 21:40. 

V rozhovoru s Andersonem Cooperem vévoda ze Sussexu hovoří o svém vztahu s bratrem Williamem, následníkem britského trůnu. Říká, že začátek jejich sourozenecké rivality začal už po smrti jejich matky. Dianě se věnuje značná část interview. Harry mimo jiné vzpomíná na okamžik, kdy jim otec sdělil, že auto s matkou obou princů havarovalo. Vzpomíná také, jak ve třiadvaceti letech poprvé navštívil Paříž a projel tunelem, kde jeho matka zemřela.  

V rozhovoru zaznívají i překvapivá odhalení. Mimo jiné Harry přiznává, že v mládí měl zkušenosti s drogami. Užíval kokain a kouřil marihuanu. A dále rozvádí důvody, proč odchod od královské rodiny, k němuž se s manželkou rozhodli, vzbudil tolik mediální pozornosti.

Druhý rozhovor s britským novinářem Tomem Bradbym vznikl v Kalifornii, kde princ Harry žije se svou rodinou, manželkou Meghan Markle a dvěma dětmi, synem Archiem a dcerou Lilibet Dianou. I zde se Harry věnuje pošramocenému vztahu s bratrem a říká, že doufal, že jejich vztahy se narovnají díky přátelství jejich manželek. Bohužel ale ani jejich vztah podle vévody ze Sussexu nebyl nikdy dobrý. Harry dokonce naznačil, že Kate Middleton na jeho ženu žárlila. Harry se v interview opět vrátil k tématu rasismu, které před dvěma lety ve Velké Británii a potažmo na celém světě způsobilo velký poprask. Nyní Harry popřel, že by kdokoliv v královské rodině byl rasista, ale zopakoval, že někdo – a odmítl specifikovat kdo – v rodině zmínil Archieho barvu pleti.

Zdroj TV Nova