Běháte rádi? Přihlaste se na Winter Run!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Za každého počasí, v mrazu, dešti i sněhu, se poběží Winter Run, do kterého můžete přihlásit celou rodinu. Troufnete si na zimní trať?

Běžecký závod vám nabízí trať o délce čtyř, nebo osmi kilometrů a také dvě tratě pro děti. Ty se mohou přihlásit na distanci čtyři sta, nebo osm set metrů dle kategorií. Vezmete s sebou nějaké kamarády? Tak to se určitě přihlásíte do štafety 2 x 4 kilometry, že? Hlavní běhy můžete absolvovat jen v případě, že je vám v den závodu 12 let a více. Mladší 15. let mohou startovat pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce, který si stáhnete na internetu. Tam se ostatně můžete i do 25. ledna přihlásit, pokud to nechcete nechat na poslední chvíli na místo samotné. Bylo by to ovšem rozhodnutí riskantní, protože třeba tratě pro děti mají limit sto běžců, což se může brzy naplnit.

Dětské běhy startují v rámci Winter Run 28. ledna na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích jako první, a sice v 10 hodin. Závod na čtyři kilometry přijde na řadu v 11 hodin a osmikilometrový závod společně se štafetami ve 12 hodin.