Policisté hledají svědky nehody na Třebíčsku, při které zemřela cyklistka

Ilustrační foto

TŘEBÍČ – K tragickém střetu osobního auta s cyklistkou došlo minulý týden mezi obcemi Budišov a Nárameč na Třebíčsku. Policisté nyní pátrají po svědcích. Pokud jste místem v době nehody projížděli, volejte linku 158.

Nehoda se stala v pátek 13. ledna přibližně po půl sedmé ráno na silnici II/390 mezi obcemi Budišov a Nárameč, v lokalitě U božích muk. Psali jsme o tom zde. „Řidička osobního vozidla Škoda Octavia jela ve směru od Budišova a střetla se s cyklistkou jedoucí ve směru od obce Nárameč na elektrokole značky Cruisis E-Savela,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Cyklistka utrpěla velmi těžká zranění, kterým při leteckém transportu do nemocnice podlehla.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Kriminalisté zjistili, že krátce před nehodou místem projíždělo vozidlo. „Obracíme se na osádku tohoto vozidla, ale i dalších automobilů, které po silnici mezi obcemi v tu dobu projížděli a všimli si vozidla Škoda Octavia nebo cyklistky na elektrokole, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Rovněž žádáme případné svědky, kteří dopravní nehodu viděli, aby kontaktovali policii,“ dodala mluvčí.