Mobilní telefon v hodnotě 21 tisíc mladíkovi zřejmě vypadl v tramvaji

ilustrační foto

BRNO – Čtyřiadvacetiletý muž cestoval tramvají, kde se mu ztratil mobil. Kriminalisté pátrají po jeho spolucestující, kterou v tramvaji zachytily bezpečnostní kamery.

Brněnští kriminalisté se od začátku prosince věnují případu ztráty telefonu v tramvaji. Čtyřiadvacetiletý muž se obrátil na policii s tím, že v odpoledních hodinách cestoval tramvají číslo 9 směrem z Hlavního nádraží na zastávku Jugoslávská. Seděl na druhém sedadle za řidičem a vedle něj se posadila neznámá žena. Po vystoupení z tramvaje mladík zjistil, že nemá mobilní telefon, jehož hodnota je 21 tisíc korun. Telefon měl v kapse a je možné, že mu v tramvaji vypadl. Když zkusil na mobil zavolat, přístroj třikrát zazvonil a poté ho někdo vypnul. Tramvaj byla plná cestujících. Kriminalisté by rádi hovořili s případnými svědky a to zejména s paní, která seděla vedle mladého muže. Ženu přibližně kolem třiceti let zachytily bezpečnostní kamery. „Jakékoliv informace k případu či ženě na záběrech je možné sdělit přes tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.