Policie pátrá po řidiči motocyklu. Zřejmě byl u tragické nehody první

ilustrační foto: HZS JMK

ZNOJMO – Ve středu 11. ledna krátce po půl šesté ráno došlo na silnici mezi Příměticemi a obcí Hluboké Mašůvky na Znojemsku k vážné dopravní nehodě. Střetla se tam dvě osobní auta. Jeden z řidičů na místě zemřel.

Na silnici mezi Příměticemi a obcí Hluboké Mašůvky se ve středu 11. ledna střetla dvě osobní auta značek Škoda Octavia a VW Passat. Jeden z řidičů utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Jeho spolujezdec byl hospitalizován ve znojemské nemocnici a druhého řidiče kvůli těžkému zranění transportoval vrtulník do nemocnice v Brně. Při výslechu svědků vyšlo najevo, že mezi prvními byl u tragického střetu motocyklista (motocyklistka), který se tam zřejmě kvůli mnoha jiným pomáhajícím dlouho nezdržel a odjel. Z výpovědi ostatních není zcela zřejmé, zda to byl muž nebo žena, zda jel(a) na motorce, mopedu nebo skútru. „Nyní tedy tohoto svědka žádáme o spolupráci. Ozvat se může na linku 158 nebo na pevnou linku do kanceláře znojemských dopravních policistů 974641256 nebo 974641251. Děkujeme za ochotu a spolupráci,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.