Opilec se dobýval do pokoje ženy, se kterou chtěl mít sex. Když odmítla, napadl ji

Ilustrační foto

BRNO – Nevyžádanou návštěvu měla obyvatelka pokoje v ubytovacím zařízení v centru Brna. Její soused sek ní dobýval pod záminkou sexu. Když se nesetkal s pochopením, ženu napadl.

Na mol opilý dvaačtyřicetiletý muž se pokoušel dostat do pokoje jeho dvaadvacetileté sousedky. Dožadoval se pohlavního styku, když ho žena odmítla, naléhal dál. Jakmile mu pohrozila přivoláním policie, muž se rozčílil a udeřil ji rukou. Svědek, který vše viděl, zavolal strážníky. Těm popsal, jak se událost seběhla. Hlídka se ubezpečila, že mladá žena není zraněná a poté se pokusila provést dechovou zkoušku u agresora. Ten byl tak opilý, že ji málem nezvládl. Přístroj nakonec ukázal hodnotu tři promile. „Podezřelý zamířil v našem doprovodu na záchytnou stanici. Je podezřelý z porušení občanského soužití a bude se po vystřízlivění zpovídat správnímu orgánu,“ dodává tisková mluvčí Markéta Skřivánková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.