Při společné pitce žena bodla svého přítele

Ilustrační foto

HRANICE – Špatně dopadla společná pitka a následná hádka mezi ženou a mužem v sobotu v bytě v Hranicích. Žena zavolala na operační středisko policie a uvedla, že v afektu pobodala svého přítele. Muž byl převezen do nemocnice na ošetření a žena skončila na záchytce Olomouci.

V sobotu před šestnáctou hodinou přijala policie na operační středisko oznámení od ženy, která uvedla, že v afektu pobodala svého přítele v bytě v Hranicích a udala přesnou adresu. Na místo ihned vyjela policejní hlídka a záchranná služba. V uvedeném bytě našli v kuchyni muže při vědomí. Lékař zjistil, že má jednu bodnou ránu v oblasti zad. Takto neslavně skončila společná pitka a následná hádka, kdy žena i muž byli značně pod parou. “Oba dva byli silně pod vlivem alkoholu, kdy podezřelá nadýchala 3,03 a její partner 3,15 promile,” uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Muž byl převezen do nemocnice na ošetření a žena skončila na základě rozhodnutí lékaře na záchytce v Olomouci. Nyní je podezřelá z ublížení na zdraví, za které jí hrozí až tři roky za mřížemi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.