Narozeninová oslava v Prostějově skončila rvačkou

Ilustrační foto Shutterstock

PROSTĚJOV – Není to žádná výjimka, dokonce i svatba skončí někdy rvačkou nebo aspoň pořádnou hádkou. Minulou sobotu 21. ledna skončila rvačkou narozeninová oslava v Prostějově.

Party na narozeninové oslavě minulou sobotu 21. ledna v Prostějově nedopadla vůbec podle představ. Prostějovští strážníci museli vyjet po dvaadvacáté hodině řešit konflikt mezi návštěvníky oslavy. Devětatřicetiletý muž bez předchozího varování napadl v bytě o dvacet let staršího muže. “Zaťatou pěstí pravé ruky udeřil svého známého do levé části obličeje a tím započal následnou potyčku mezi oběma muži,” popsala dění mluvčí Městské policie Prostějov Tereza Greplová. Devětačtyřicetiletá hostitelka vletěla mezi rváče a chtěla je od sebe odtrhnout, ale přitom spadli všichni tři na zem. Jak žena, tak i oba muži si způsobili drobná poranění, ale lékařské ošetření jednotně odmítli. Celý případ  tím však nekončí, bude mít dohru u správního orgánu pro podezření z přestupku proti občanskému soužití.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.